Check je banden voor een veilige autovakantie en voorkom pech onderweg!

Niets is vervelender dan op vakantie gaan en er te laat achter komen dat je met versleten of beschadigde banden rijdt. De gevolgen daarvan kunnen groot zijn.

💡 Wist je dat een kapotte band in de top 10 staat van pech onderweg en daarmee een van de meest voorkomende problemen is.

Laat daarom een gratis bandencheck uitvoeren bij een Autobandenpartner in de buurt.

Met goede banden én de juiste bandenspanning rijd je veiliger, comfortabeler en je bespaart ook nog eens 2 tot 5% brandstof.

💡 Vergeet vooral niet je reservewiel en benodigdheden te controleren. Pech onderweg is al vervelend genoeg en zo voorkom je extra vervelende verrassingen.

Je kunt bij een Autobandenpartner terecht voor een bandencheck voor jouw:

  • – personenauto
  • – bedrijfswagen (< 3500 kg)
  • – camper
  • – caravan
  • – aanhanger

Mocht uit de bandencheck blijken dat jouw banden aan vervanging toe zijn, dan zal dit door de Autobandenpartner goed onderbouwd worden en op verzoek zal er een vrijblijvende offerte worden aangeboden.

Wij kunnen voor elke auto en elk budget een passende band leveren. Als je kiest voor een van onze huismerken, ontvang je zelf standaard 3 jaar garantie. Zo hou je grip op veiligheid en kosten.

Jouw Autobandenpartner adviseert je graag bij het maken van deze beslissing. Via de onderstaande buttons kun je eenvoudig een afspraak plannen voor het laten controleren van de banden.

Indien je direct een afspraak wil maken, word je doorgestuurd naar de site van Mijngarage.nl, een partner van Autobandenpartner. Via Mijngarage.nl hoeft je alleen je kenteken en gewenste locatie in te vullen. Daarna verschijnen de verschillende garages en kun je er één naar wens uitkiezen.

Maak een afspraakVind een Autobandenpartner